
Kuru Pasta with Apple
Ingredients:250 gr butter or margin1 tea cup yogurt 2.5 cup of flour1 package of vanilla1 package of baking powder1 tea cup of sugar1.5 tea cup powder sugar2or 3 graded apple 1 tablespoon cinnamon
In a bowl, mix butter, yogurt, oil, 1.5 tea cup of powder sugar, salt, vanilla, baking powder, and flour. Divide the dough into 4 pieces. In a pan, peel apples and grade them. Add 1 tea cup of sugar and cinnamon. Cook this mixture until all the water evaporates. Let it cool down.
Elmalı Kuru Pasta Tarifi
Malzemeler:
250 gr. margarin
1 çay bardağı yoğurt
2.5 su bardagi un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı şeker
2-3 büyük elma rendesi
1 çorba kaşığı tarçın
Yapılışı: Derin bir kapta margarin, yoğurt, sıvı yağ, 1,5 çay bardağı pudra şekeri, bir tutam tuz, vanilya, kabartma tozu ve unu karıştırıp ekmek kırıntısı görüntüsünü alıncaya kadar yoğuruyoruz.Yoğurduğumuz hamuru 4 eşit parçaya bölüp beze haline getiriyoruz. Üzerini bir bezle örtüyoruz. Diğer tarafta elmaların kabuklarını soyuyor rendeliyoruz. Küçük bir tavaya rendelenmiş elmaları, 1 çay bardağı toz şekeri ve tarçını koyup, tamamen suyunu çekene kadar kaynatıp ateşten alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Dörde bölünen hamurun ilkini alıyoruz, tezgahı unlamadan, merdaneyle
No comments:
Post a Comment